ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτιά για την ΠΑΣΚΕ στις εκλογές του ΕΚΒ

πρωτιά-για-την-πασκε-στις-εκλογές-του-ε-275646

Με την ανάδειξη της νέας Διοίκησης, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ, «έπεσε» σήμερα η «αυλαία» των εκλογο-απολογιστικών εργασιών του 22ου Συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου.

Οι αρχαιρεσίες διενεργήθηκαν από τις 11:00 έως τις 19:00, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου και εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν ήταν 70 αντιπρόσωποι.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επί 70 ψηφισάντων, υπέρ της ΠΑΣΚΕ ψήφισαν 35 αντιπρόσωποι, υπέρ της ΔΑΚΕ 16, υπέρ της ΔΑΣ 16 και υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 αντιπρόσωποι.

Μετά και τα παραπάνω αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η ΠΑΣΚΕ εξασφαλίζει ένδεκα (11) από τις 21 έδρες της νέας Διοίκησης του ΕΚΒ, η ΔΑΚΕ πέντε (5), η ΔΑΣ πέντε (5), ενώ η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συνεργασία δεν καταλαμβάνει έδρα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΑΣΚΕ: Τρεις (3),

ΔΑΚΕ: Ένας (1)

ΔΑΣ: Ένας (1)

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΣΕΕ:

Ψήφισαν πενήντα (50). Υπέρ της ΠΑΣΚΕ 27 (εκλέγει δύο αντιπροσώπους), υπέρ της ΔΑΣ 12 (εκλέγει έναν αντιπρόσωπο), υπέρ της ΔΑΚΕ 8 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο), υπέρ της Δημοκρατικής Συνδικαλιστικής Συνεργασίας 3 (δεν εκλέγει αντιπρόσωπο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου