ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης απείλησε γειτόνισσά του με τσεκούρι και καλέμι

βολιώτης-απείλησε-γειτόνισσά-του-με-τ-275219

Αγριος τσακωμός μεταξύ ενοίκων διπλοκατοικίας χθες στον Βόλο. 73χρονος εξύβριζε και απειλούσε με τσεκούρι και καλέμι 44χρονη γειτόνισσά του. Η αιτία της έριδας; Η επισκευή μίας πόρτας που βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο

Από κάθε έλεγχο φαίνεται ότι ξέφυγε χθες η διαφωνία μεταξύ δύο μισθωτών διπλοκατοικίας. Οι δύο ενοικιαστές, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη σχετικά με τα δικαιώματά τους στον κοινόχρηστο χώρο εδώ και χρόνια.

Ανά τακτά διαστήματα φέρονται να έρχονται σε αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά αφορμή για το νέο επεισόδιο στάθηκαν οι εργασίες που εκτελούσε ο 73χρονος στην πόρτα.

Η 44χρονη του ζήτησε να σταματήσει τις εργασίες, καθώς πιστεύει ότι η πόρτα ανήκει στον δικό της χώρο. Ωστόσο εκείνος συνέχιζε την επισκευή. Η πόρτα έχει σκουριάσει, φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία αργότερα.

Η αντιπαράθεση δεν σταματούσε, με τη γυναίκα να τον παροτρύνει να απομακρυνθεί από τον χώρο, και τον 73χρονο, σε ανύποπτη χρονική στιγμή, να αρπάζει τα εργαλεία που είχε, ένα τσεκούρι και ένα καλέμι, και να την απειλεί και να την εξυβρίζει.

Τρομοκρατημένη η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ηλικιωμένου. Ο 73χρονος μήνυσε κι εκείνος με τη σειρά του τη 44χρονη για ψευδή καταμήνυση.Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τη γυναίκα.

Οι διαφορές μεταξύ γειτόνων -ακόμη και συγγενών πρώτου βαθμού- απασχολούν ανά τακτά διαστήματα τόσο τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα όσο και τις εισαγγελικές αρχές. Ο εν λόγω όμως τσακωμός φαίνεται ότι ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου