ΤΟΠΙΚΑ

Διεθνής διάκριση για Βολιώτισσα στον Αθλητικό χορό

διεθνής-διάκριση-για-βολιώτισσα-στον-274173

Κορυφαία διεθνή θέση κατέλαβε η Βολιώτισσα Κατερίνα Κρατήρα στο πεδίο του αθλητικού χορού. Η πιο λαμπρή ιστορία του Ελληνικού Αθλητικού Χορού, γράφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου 2015, στο Chisinau της Μολδαβίας.

Στο κατάμεστο με πάνω από 2.000 θεατές «Palatul Republicii», διεξήχθησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Youth Latin με συμμετοχές των δύο καλύτερων αθλητικών ζευγαριών από πάνω από 70 χώρες του κόσμου, καθώς και ο αγώνας με ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στην Παγκόσμια Κατάταξη Αθλητών WDSF Youth Latin Open.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε το καλύτερό της Αθλητικό ζευγάρι Κατερίνα Κρατήρα – Valentin Alexandru Dumitru.

Με εκπληκτική εμφάνιση, τα παιδιά της «Love 2 Dance – Volos Dancesport Academy» κατέκτησαν την 16η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του Αθλητικού Χορού.
Στον αγώνα της Κυριακής, η παρουσία τους ήταν πραγματικά συνταρακτική και κατέκτησαν την πρώτη θέση, που σε συνδυασμό με τα προηγούμενα αποτελέσματά τους, τους κατατάσσει στα «STAR COUPLES», τα κορυφαία ζευγάρια του κόσμου.

Το μόνο λυπηρό ήταν ότι, ενώ η Ομοσπονδία της κάθε χώρας συμπαρίσταται στους αθλητές της υλικά και ηθικά, καλύπτει τα έξοδα και παρίσταται σε τέτοιου επιπέδου αγώνες με πολυπρόσωπη αποστολή κάτω από τη σημαία της χώρας, δυστυχώς η ελληνική αποστολή αποτελούταν μόνο από το Αθλητικό Ζευγάρι, τους γονείς και τον Ιταλό Προπονητή τους και φυσικά με αποκλειστικά δικά τους έξοδα…

Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες των παιδιών του καλύτερου Club Αθλητικού χορού στην Ελλάδα, της «Love 2 Dance» συνεχίζουν τις προσπάθειές τους και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον επόμενο Αγώνα Παγκόσμιας Κατάταξης, που διεξάγεται την 31η Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου