ΤΟΠΙΚΑ

Ιδια τα εκλογικά τμήματα

ιδια-τα-εκλογικά-τμήματα-273317

Που θα ψηφίσουμε την επόμενη Κυριακή

Στα ίδια εκλογικά τμήματα που ψηφίσαμε στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα ψηφίσουμε και την επόμενη Κυριακή 17 Ιουνίου. Αυτό έγινε γνωστό από τους αρμόδιους της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη της απρόσκοπτης διεξαγωγής των επικείμενων εκλογών. Στα ίδια εκλογικά τμήματα θα ψηφίσουν και οι ετεροδημότες που στις πρόσφατες εκλογές ψήφισαν στο σχολικό συγκρότημα των 6ου και 8ου Δημοτικών Σχολείων Βόλου (Τ. Οικονομάκη και Γαμβέτα).

Την ίδια στιγμή στο Δήμο Βόλου περιμένουν την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που θα καθορίζει τον αριθμό των δημοτικών υπαλλήλων που θα εμπλακούν στην εκλογική διαδικασία, καθώς και θέματα που θα ρυθμίζουν την εκλογική τους αποζημίωση για την υπερωριακή απασχόλησή τους. Θυμίζουμε ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου ενεπλάκησαν με τις εκλογές 301 συνολικά υπάλληλοι του Δήμου Βόλου διαφόρων ειδικοτήτων (αγγελιοφόροι, Δημοτολόγιο, ληξιαρχείο, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, οδηγοί, γραμματείς κ.α.).

Εξάλλου στο Δήμο Βόλου κοινοποιήθηκε το έγγραφο του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών Αντ.

Μανιτάκη αναφορικά με τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εγκύκλιο σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι «προκειμένου

να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος λήψης των αποτελεσμάτων και να μειωθεί

το κόστος μετάδοσής τους στο Υπουργείο θα χρησιμοποιηθούν συσκευές φαξ, μέσω του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ,

με το οποίο είναι συνδεδεμένοι οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας, θα μηδενιστεί και το τηλεπικοινωνιακό κόστος της μετάδοσης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου