ΤΟΠΙΚΑ

Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο σε μπαζάρ στον Βόλο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

μία-λαμπάδα-ένα-χαμόγελο-σε-μπαζάρ-σ-27324

Πασχαλινό μπαζάρ διοργανώνει στον Βόλο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους φίλους να επισκεφτούν, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών που σήμερα μεγαλώνουν στα Σπίτια του, την ενίσχυση του Οργανισμού και των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του.

Συγκεκριμένα, το μπαζάρ πραγματοποιείται στο Βόλο, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και διαρκεί έως αύριο Τρίτη 12 Απριλίου, λειτουργώντας σύμφωνα με το ωράριο των καταστημάτων.

Υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει τα 349 παιδιά, που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού και ανοίγει παράλληλα την αγκαλιά του, για να στηρίξει τα παιδιά με τις μητέρες τους από την Ουκρανία, που θα βρουν καταφύγιο στη χώρα μας, εγκαταλείποντας τόσο βίαια την πατρίδα τους.

Στα μπαζάρ διατίθενται χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιούργησαν με αγάπη οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού.

«Για κάθε παιδί, από πού και αν είναι, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και για αυτό ο Οργανισμός καλεί όλους εσάς να στηρίξετε τις δράσεις του, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών και να τους εξασφαλίζει την ουσιαστική φροντίδα που έχουν ανάγκη» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στους χώρους του μπαζάρ τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πασχαλινά είδη, καθώς και αντίστοιχα του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου