ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους του Δήμου Ν. Πηλίου

διανομή-προϊόντων-τεβα-σε-δικαιούχου-271979

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Μαγνησίας/Σποράδων θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 στην Αργαλαστή στο κτίριο του ΚΕΓΕ (απέναντι από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής).

Για την αποφυγή της ταλαιπωρίας τους, οι δικαιούχοι θα προσέρχονται στο χώρο μόνο κατόπιν της τηλεφωνικής ενημέρωσης τους για την ώρα προσέλευσης τους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο αίτησης ΚΕΑ ή επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των προϊόντων θα πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα από τους δικαιούχους για την μεταφορά των προϊόντων τους, προσερχόμενοι με μεταφορικό μέσο ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξουν για τη μεταφορά των προϊόντων τους από το σημείο διανομής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου