ΤΟΠΙΚΑ

Αναγκαία η ενίσχυση της Αστυνομίας

αναγκαία-η-ενίσχυση-της-αστυνομίας-271648

Η ανάγκη άμεσης στελέχωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας με επιπλέον προσωπικό και το έργο που επιτελείται σε καθημερινή βάση, υπογραμμίστηκαν στο πλαίσιο του χθεσινού εορτασμού του προστάτη της Αστυνομίας, Αγίου Αρτεμίου.

Παρουσία των τοπικών και στρατιωτικών αρχών τελέστηκε χθες το πρωί πανηγυρική θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην οποία ιερούργησε ο Αρχιμ. Επιφάνιος Δημητρίου, Ιεροκήρυκας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αγιο Αρτέμιο, την βαθιά χριστιανική του πίστη και το ειρηνοποιό έργο ζωής που ανέπτυξε.

«Δεν είναι τυχαία η επιλογή της πολιτείας για την καθιέρωση του Αγίου Αρτεμίου ως προστάτη της Αστυνομίας, μετά την ενοποίηση των δύο Σωμάτων και την ίδρυση ενός ενιαίου Σώματος. Προέκυψε από την ανάγκη της καθιέρωσης ενός ηθικού προτύπου και των αρετών που πρέπει να έχει ένας Αστυνομικός», όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Γιάννης Τόλιας, με αφορμή το χθεσινό εορτασμό.

Παράλληλα, ο κ. Τόλιας συνεχάρη τους συναδέλφους του «για το έργο που προσφέρουν» προτρέποντάς τους «να συνεχίσουν τον αδιάκοπο αγώνα προς όφελος της κοινωνίας», ενώ πρόσθεσε ότι « δεν πρέπει να λησμονούμε τους συναδέλφους που θυσιάστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, γιατί μας θυμίζουν το χρέος απέναντί τους και απέναντι στην κοινωνία».

Την ανάγκη στελέχωσης της υπηρεσίας με το απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν, επεσήμανε από την πλευρά του ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι αναγκαία η άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας με προσωπικό». Οι γυναίκες και οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για την ασφάλεια των πολιτών. Ολοι οι φορείς οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους στο δύσκολο έργο τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρ. Μπουκώρος, προσθέτοντας παράλληλα ότι διευρύνονται τα κενά λόγω των μηδενικών μετακινήσεων προς τη Μαγνησίας και εντείνεται, κατά συνέπεια, το αίσθημα ανασφάλειας κυρίως των κατοίκων της υπαίθρου.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου