ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Κ. Μαραβέγια με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Αθήνα

συνάντηση-κ-μαραβέγια-με-τον-πρέσβη-τη-269963

Με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Αθήνα κ. Anatol Vangheli συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μολδαβίας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο και βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Ηγουμενίδη, τον Γραμματέα κ. Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη και το μέλος κ. Σάββα Χιονίδη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης επισημάνθηκε η σημαντικότητα της φιλίας μεταξύ των δύο χωρών και της αλληλοστήριξής τους στους διεθνείς οργανισμούς και στις διεθνείς διακρατικές και διακοινοβουλευτικές συναντήσεις.

Ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας στη δεύτερη συνάντησή του με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Αθήνα κ. Anatol Vangheli συζήτησε για την πραγματοποίηση δράσεων ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού, των εμπορικών συναλλαγών, του τουρισμού και της εκπαίδευσης.

Τέλος, όλοι τους εξέφρασαν τη βούληση για ενδυνάμωση των κοινοβουλευτικών σχέσεων, ενώ η θετική και φιλική τους στάση επιβεβαίωσε τη μακροχρόνια φιλία των δύο χωρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου