ΤΟΠΙΚΑ

ΖΑΓΟΡΙΝ: Διαγωνισμός φωτογραφίας σε Facebook και Instagramμε κοινωνικό πρόσημο

ζαγοριν-διαγωνισμός-φωτογραφίας-σε-facebook-268341

Με ένα ξεχωριστό κίνητρο, με αφορμή και τις γιορτινές μέρες που έρχονται, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από το εμπορικό σήμα “ZAGORIN”, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας στο “Facebook” και στο “Instagram”.

Ο Συνεταιρισμός, με στόχο την άμεση επαφή με τους καταναλωτές των επώνυμων μήλων ZAGORIN, χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμβαδίζει με τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει με δική του ευθύνη τον διαγωνισμό φωτογραφίας και στις δύο πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας πλούσια δώρα για τους τρεις πρώτους που οι φωτογραφίες τους θα διακριθούν, έπειτα από αξιολόγηση που θα κάνει αρμόδια επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς στη φωτογραφία. Οι τρεις νικητές κερδίζουν από μία διανυκτέρευση στη Ζαγορά Πηλίου. Παράλληλα, ο Συνεταιρισμός προσφέρει στους τρεις νικητές και τους αναπληρωματικούς τους προϊόντα ZAGORIN, μήλα και πετιμέζι από Π.Ο.Π. Φιρίκια Πηλίου, ενώ οι δύο πρώτοι κερδίζουν και δωρεάν γεύμα κατά τη παραμονή τους στη Ζαγορά.

Το βασικότερο δώρο όμως που κάνει ξεχωριστό τον διαγωνισμό, δεν θα το λάβουν οι νικητές, αλλά θα δοθεί σε έναν κοινωνικό φορέα. Η διαγωνιζόμενη ή ο διαγωνιζόμενος που η φωτογραφία του θα καταταχθεί ως η καλύτερη όλων, θα έχει το δικαίωμα επιλογής του κοινωνικού φορέα, ανάλογα με τη περιοχή διαμονής του. O Συνεταιρισμός θα προσφέρει στον έγκριτο κοινωνικό φορέα που θα του υποδείξει ο νικητής, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Κατά προτίμηση του Διοργανωτή, ο φορέας θα πρέπει να δραστηριοποιείται σε παροχή υπηρεσιών φροντίδας και προστασίας ανηλίκων.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς Facebook ή Ιnstagram φωτογραφία τους στην οποία θα εμφανίζουν τουλάχιστον ένα μήλο ZAGORIN αλλά επίσης στο φόντο της φωτογραφίας θα πρέπει να φαίνεται ευδιάκριτα ένας χώρος δημόσιας πρόσβασης στη περιοχή τους όπως μνημεία, πάρκα, πλατείες, καταστήματα εστίασης, κλπ, αναφέροντας και τους όρους (hastag) #FotoCompetitionZagorin #zagorinapple, κάνοντας παράλληλα “κοινοποίηση παρουσίας” τους.

Έπειτα θα πρέπει να στείλουν τη φωτογραφία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Ζ[email protected] βάζοντας ως θέμα ΔιαγωνισμόςΔεκ19 – Επώνυμο – Περιοχή και στο περιεχόμενο του “e-mail” να αναφέρουν επίσης ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης, πλήρη διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η διάρκεια του διαγωνισμού έχει οριστεί από 11 – 25 Δεκεμβρίου 2019. Οι όροι και οι προϋποθέσεις αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού:

(https://zagorin.gr/diagonismos-fotografias-facebook-amp-instagram-11-os-25-dekemvrioy-2019/)

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Συνεταιρισμό, με βάση τις αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και τις αρχές χρήσης των σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την προαγωγή θετικών μηνυμάτων για το κοινωνικό σύνολο.

Όλοι οι ενήλικες χρήστες των δύο μέσων, θα έχουν την ευκαιρία, αναρτώντας τις καλαίσθητες φωτογραφίες τους με μήλα ΖΑGORIN από τη περιοχή τους, να διεκδικήσουν όχι μόνο τη διανυκτέρευση στη πανέμορφη Ζαγορά και τη στήριξη ενός φορέα που θα κρίνουν ότι οι δράσεις του αξίζει να ενισχυθούν, αλλά ταυτόχρονα να προβάλουν εικόνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως και του εξωτερικού, που σίγουρα αυτές τις γιορτινές ημέρες θα είναι ακόμα πιο όμορφες λόγω των εορταστικών στολισμών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου