ΤΟΠΙΚΑ

Εκανε τόπι στο ξύλο διαρρήκτη!

εκανε-τόπι-στο-ξύλο-διαρρήκτη-26693

Στα χέρια πιάστηκαν χθες ιδιοκτήτης διαμερίσματος και διαρρήκτης, τον οποίο βρήκε ενώ είχε τρυπώσει στο χώρο του σπιτιού του. Η δράση δύο ατόμων, που παραβίασαν την είσοδο διαμερίσματος σε πολυκατοικία της οδού Σαράτση με Κανάρη στο Βόλο, έγινε αντιληπτή όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε στην οικία του.

Η θρασύτητα των διαρρηκτών ήταν τόση που άνοιξαν το διαμέρισμα στις 11.30 το πρωί.Ενώ έψαχναν για χρήματα και τιμαλφή, η άφιξη του ιδιοκτήτη είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν κατά πρόσωπο. Ο ιδιοκτήτης δεν πτοήθηκε, κινήθηκε πάνω τους για να τους ακινητοποιήσει, ενώ ο ένας κατάφερε να ξεφύγει και να εξαφανιστεί τρέχοντας.

Ο δεύτερος διαρρήκτης και ο παθών πιάστηκαν στα χέρια. Φαίνεται ότι πάλεψαν για αρκετή ώρα και τελικά ο ιδιοκτήτης ακινητοποίησε τον επίδοξο κλέφτη του σπιτιού του. Τον κράτησε στο έδαφος μέχρι που έφτασαν αστυνομικοί, ενώ εξερχόμενος με χειροπέδες έδειχνε ότι του είχε καταφέρει αρκετά χτυπήματα. Οι φωνές τους και η πάλη που είχαν μεταξύ τους έβγαλαν τους άλλους ενοίκους από τα διαμερίσματα, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη. Πριν τον οδηγήσουν στην Ασφάλεια, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παρασχεθούν στον συλληφθέντα οι πρώτες βοήθειες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου