ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτιά για τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων

πρωτιά-για-τη-δημοκρατική-κίνηση-οικο-266443

Ποιοι εκλέγονται στο νέο επταμελές συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας

Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων έκοψε πρώτη το νήμα στη Θεσσαλία με ποσοστό 32,25%, σε ότι αφορά τις εκλογές για το Οικονομικό Επιμελητήριο που έγιναν την προχθές Κυριακή. Σε ό,τι αφορά στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της Θεσσαλίας, αυτά έχουν ως εξής: Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων έλαβε 510 ψήφους και 2 έδρες (εκλέγονται οι Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος), οι Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας 441 ψήφους και 2 έδρες (εκλέγονται οι Χρόνης Ισαακίδης, Μαργαρίτης Τσουλούφης), η Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών – Συνεργαζόμενες Δυνάμεις πήρε 315 ψήφους και 1 έδρα (εκλέγεται ο Νίκος Κίσσας), η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων πήρε συνολικά 147 ψηφοδέλτια και 1 έδρα (εκλέγεται ο Ιωάννης Μαργαριτόπουλος) και οι Τρικαλινοί Οικονομολόγοι 181 ψήφους και 1 έδρα ( εκλέγεται ο Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου). Χωρίς έδρα έμειναν οι παρατάξεις Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων που πήρε 67 ψήφους και η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος που πήρε 35 ψήφους.

Ετσι η νέα επταμελής διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας είναι η εξής: Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος, Χρόνης Ισαακίδης, Μαργαρίτης Τσουλούφης, Νίκος Κίσσας, Ιωάννης Μαργαριτόπουλος και Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθεί η σταυροδοσία των υποψηφίων για τους αντιπροσώπους στη Συνέλευση καθώς η κάλπη ήταν πανελλαδική.

Ο συσχετισμός δυνάμεων στη Μαγνησία

Η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων έκοψε πρώτη το νήμα στο νομαρχιακό τμήμα του Βόλου. Στις εκλογές της Μαγνησίας ψήφισαν 345 οικονομολόγοι και η Δημοκρατική Κίνηση έλαβε 157 ψήφους. Οι Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδας έλαβε 68 ψήφους, η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων πήρε 59 ψήφους. Επίσης η Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών έλαβε 42 ψήφους, η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων 8 ψήφους και η Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος 0 ψήφους. Τα άκυρα και τα λευκά ήταν 10 ψηφοδέλτια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου