ΤΟΠΙΚΑ

Επιλογή Ευθύνης: «Στη μνήμη του Λευτέρη Διαμαντένια»

επιλογή-ευθύνης-στη-μνήμη-του-λευτέρ-266432

Από την παράταξη της α΄ ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, «Επιλογή Ευθύνης», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις 18 Σεπτεμβρίου, έφυγε ένας καλός φίλος και συνοδοιπόρος μας στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Λευτέρης Διαμαντένιας. Απόδειξη της γενικής αναγνώρισης και της μεγάλης εκτίμησης στο πρόσωπό του ήταν η καθολική συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας της Ν. Αγχιάλου στην εξόδιο ακολουθία, σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φορτισμένη.

Ο Λευτέρης έζησε όλη του τη ζωή στην αγαπημένη του Ν. Αγχίαλο, υπήρξε πρόεδρος του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας την προηγούμενη δημοτική περίοδο και μέλος του συμβουλίου μέχρι το θάνατό του. Άνθρωπος με δημοκρατικές αρχές, διαλλακτικός και μετριοπαθής, αφιέρωνε πολύ από τον χρόνο του, μοχθώντας για το καλό του τόπου του και των συμπολιτών του.

Ο θάνατός του βύθισε στη λύπη την αγαπημένη του γυναίκα, Μαρία, τα άξια παιδιά του, Νίκο και Κάλλη, τη νύφη του Μαρίζα, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συμπολίτες του.

Θα σε θυμόμαστε με αγάπη, Λευτέρη.

Από την παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» θα προσφερθούν στη μνήμη του Λευτέρη Διαμαντένια, μετά το μνημόσυνο που θα γίνει την Κυριακή, καφές και γλυκά στο Σπίτι Γαλήνης του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ν. Αγχιάλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου