ΤΟΠΙΚΑ

Με δεύτερο κατάστημα εν μέσω κρίσης!

με-δεύτερο-κατάστημα-εν-μέσω-κρίσης-264611

Τα αδέλφια Τάσος και Πασχάλης Πασχαλόπουλος δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχουν συνδέσει εδώ και χρόνια το όνομά τους με το χώρο των οικοδομικών υλικών στην οικογενειακή επιχείρηση, στην περιοχή Καζανάκι Βόλου, ενώ στην επιχειρηματική ομάδα προστέθηκε πρόσφατα και ο γιος του δεύτερου, Νίκος, αποτελώντας την τρίτη γενεά από το 1963 που πρωτοάνοιξε.

Αύριο, Τετάρτη 19 Μαρτίου και ώρα 17:30 πραγματοποιούν τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματός τους στην οδό Ιωλκού 244, λίγα μέτρα πιο κάτω από τον Περιφερειακό ανοίγοντας διάπλατα τις πύλες του στην εξυπηρέτηση στο πρακτικό μέρος της ζωής μας. Οικοδομικά υλικά, ειδικά δομικά, στεγανωτικά και μονωτικά υλικά, χρωματοπωλείο, εργαλεία και είδη κήπου και σπιτιού, καυσόξυλα, κάρβουνα και πέλετ σε μία απίστευτη ποικιλία και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, σε ένα καλόγουστο χώρο 1.000 τετραγωνικών μας περιμένουν για να μεταμορφώσουμε τους χώρους μας, οικιακούς και επαγγελματικούς. Το κατάστημα διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ, ενώ απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες.

ΑΦΟΙ ΠΑΣΧΑΛΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. στην οδό Ιωλκού 244, λίγα μέτρα πιο κάτω από τον περιφερειακό του Βόλου, τηλ: 24210 52454, 6947 402581-2

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου