ΤΟΠΙΚΑ

Καταγραφή προβλημάτων της τοπικής αγοράς

καταγραφή-προβλημάτων-της-τοπικής-αγ-264532

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 6μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176).

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι οικονομικός και διοικητικός απολογισμός 2013, έκθεση ελεγκτικής επιτροπής, έγκριση προϋπολογισμού και προγραμματισμού 2014, καταγραφή προβλημάτων τοπικής αγοράς και εκλογή επιτροπής προς διαβούλευση με υποψήφιους Δημάρχους.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει και η βράβευση των επιχειρηματιών που διαγωνίστηκαν και ξεχώρισαν με την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα κατά την εορταστική περίοδο.

Τέλος ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία των συναδέλφων εμπόρων στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, καθώς θα συζητηθούν τα σημαντικά προβλήματα της αγοράς που άπτονται της αρμοδιότητας της Δημοτικής αρχής. Μέλη που επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στην επιτροπή που θα έρθει σε επαφή με τους υποψήφιους Δημάρχους, προκειμένου όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την πόλη και την αγορά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου