ΤΟΠΙΚΑ

Είδε τον σύντροφό της και έγινε.. τούρμπο

είδε-τον-σύντροφό-της-και-έγινε-τούρμπ-263722

Είδε τυχαία με το ΙΧ του στον δρόμο τον φίλο τής εν διαστάσει συζύγου του και πιστεύοντας ότι εκείνος πήγαινε να την πάρει με το αυτοκίνητό του από οικισμό του Νοτίου Πηλίου έγινε τούρμπο.

Σύμφωνα με καταγγελία, 40χρονος υπήκοος Αλβανίας προκάλεσε επεισόδιο το περασμένο Σάββατο το πρωί όταν έγινε η… τυχαία συνάντηση.

Αφησε το ΙΧ να κινείται με μικρή ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημά του να προσκρούσει στο αυτοκίνητο του φίλου της εν διαστάσει, έκανε όπισθεν, επανέλαβε την πράξη και προσπάθησε το ίδιο και τρίτη φορά.

Όμως, η εν διαστάσει σύζυγός του βλέποντας το σκηνικό μπήκε στη μέση για να τον εμποδίσει και εκείνος αντί να σταματήσει το όχημά του, το άφησε να κινείται και το σταμάτησε την τελευταία στιγμή.

Το ΙΧ έτσι «βρήκε» τη γυναίκα, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Στη συνέχεια ο 40χρονος απομακρύνθηκε, αλλά αργότερα τηλεφώνησε στην αναστατωμένη γυναίκα και την απείλησε ότι θα σκοτώσει και εκείνη και τον φίλο της.

Η προαναφερόμενη καταγγελία έγινε το περασμένο Σάββατο το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου από την εν διαστάσει σύζυγο του 40χρονου υπηκόου Αλβανίας ηλικίας 37 ετών, η οποία απευθύνθηκε στην Αστυνομία τρομαγμένη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Νοτίου Πηλίου προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του δράστη, ο οποίος κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια Βόλου.

Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενδοοικογενειακή απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απλή σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί για τις πράξεις του στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο συλληφθείς αρνήθηκε τα καταγγελλόμενα και είπε ότι τον χρόνο στον οποίο αφορά η καταγγελία εκείνος ήταν στην εργασία του και μάζευε ελιές.

Στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την πράξη του. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό, όμως το δικαστήριο δεν ήρε την κράτησή του.

Ο 40χρονος κρατείται μέχρι τη δίκη του, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου