ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Κ. Μαραβέγια με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ

συνάντηση-κ-μαραβέγια-με-τον-πρόεδρο-τ-263422

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κων/νος Μαραβέγιας έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την πρώτη συνάντηση γνωριμίας του με τονπρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου:

«Την Τρίτη 17/12/2019 είχα τη χαρά να γνωρίσω τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου. Είχαμε μία συζήτηση σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα και μου έδωσε την υπόσχεσή του για στελέχωση της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ στη Μαγνησία με την πρώτη προκήρυξη προσλήψεων για διασώστες. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε συνολικά τις ανάγκες της υπηρεσίας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διάσωση στην περιοχή μας.

Αναγνώρισε την εξόφθαλμη υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Μαγνησίας σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας μας, έδειξε να έχει σαφή εικόνα τόσο για το ζήλο που επιδεικνύουν τα πληρώματα των ασθενοφόρων όσο και ο διευθυντής Κώστας Σταμνάς. Υποσχέθηκε ότι παρακάμπτοντας τα πληθυσμιακά κριτήρια οι ανάγκες σε προσωπικό στη Μαγνησία θα καλυφθούν κατά προτεραιότητα. Από τη μεριά μου δεσμεύτηκα να του παρέχω πλήρη στήριξη, ακόμα και προς την κατεύθυνση της προσωρινής λύση της πρόσληψης επικουρικού προσωπικού, μέχρι την οριστική λύση του ζητήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου