ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία του Π.Θ. με το Smart Sat CRC

συνεργασία-του-π-θ-με-το-smart-sat-crc-263264

Τη συνεργασία του με το αυστραλιανό ερευνητικό κέντρο Smart Sat CRC εγκαινιάζει το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνοντας διαδικτυακό φόρουμ αύριο Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στα αγγλικά, μέσω της πλατφόρμας TEAMS.

To φόρουμ απευθύνεται σε μέλη ΔΕΠ, ερευνητές, μεταδιδακτορικούς ερευνητές, υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς φοιτητές και τελειόφοιτους προπτυχιακούς φοιτητές, όχι μόνο του τμήματος και όχι μόνο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αλλά και στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα, με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες για συνέργειες με το Smart Sat CRC.

Το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αρχίζει συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο Smart Sat CRC στην Αυστραλία. Το Smart Sat CRC, αριθμώντας περίπου 130 εταίρους, είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της Αυστραλίας κοινοπραξία μεταξύ πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων και βιομηχανίας. Η κύρια αποστολή του είναι η έρευνα και η ανάπτυξη τεχνολογίας για το διάστημα, αλλά τα ερευνητικά πεδία είναι, ως γνωστόν, συγκοινωνούντα δοχεία: πολλές εξειδικευμένες περιοχές έρευνας υποστηρίζουν την κεντρική δραστηριότητα του Smart Sat CRC, και ταυτόχρονα πολλά παράγωγα αυτής της έρευνας μπορούν να αξιοποιηθούν σε πλείστες άλλες περιοχές εφαρμογών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου