ΤΟΠΙΚΑ

Γιώργος Κακαράντζας: «Ο πελάτης μου αρνείται τον φόνο της Μηλίνη»

γιώργος-κακαράντζας-ο-πελάτης-μου-αρ-262691

Δηλώσεις έκανε ο δικηγόρος του 39χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνο της νονάς του, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για την επίσης δολοφονία της Νίκης Μηλίνη.

Ο 39χρονος προσήλθε σήμερα στα δικαστήρια για να βρεθεί ενώπιων του ανακριτή για τον δεύτερο φόνο, για τον οποίο ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Συγκεκριμένα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Γιώργος Κακαράντζας δήλωσε, «ο πελάτης μου ένιωσε έκπληξη ότι κατηγορείται για την δολοφονία της Νίκης Μηλίνη. Το αρνείται κατηγορηματικά από την πρώτη στιγμή. Ο ίδιος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και σε αυτή τη φάση στηρίζεται από την οικογένεια του».

Σε ερώτηση για τον αν έχει μετανιώσει για την δολοφονία της νονάς του, ο κ. Κακαράντζας ανέφερε ότι, «είναι μετανιωμένος, στεναχωρημένος και σκέφτεται την οικογένεια και τα παιδιά του».

Τέλος, ο δικηγόρος του 39χρονου τόνισε ότι, «δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί δεν έχω τη δικογραφία στα χέρια μου, ούτε έχω μιλήσει με τον πελάτη μου από κοντά μέχρι στιγμής. Θα ζητήσουμε αναβολή και θα μιλήσουμε ενώπιων του ανακριτή την επόμενη φορά, όταν θα έχουμε και τη δικογραφία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου