ΤΟΠΙΚΑ

Στο αρχείο μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Ορφανοτροφείου Βόλου

στο-αρχείο-μηνυτήρια-αναφορά-εναντίο-261337

Αφορούσε σε καταγγελία για κακοδιαχείριση στο ίδρυμα

Στο αρχείο τέθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της διοίκησης του ιδρύματος για κακοδιαχείριση στο ίδρυμα και μη τήρηση του καταστατικού. Με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Εφετών Λάρισας η υπόθεση μπήκε στο αρχείο καθώς δεν αποδείχθηκε το περιεχόμενο της καταγγελίας.

Πρόκειται για τη δεύτερη μηνυτήρια αναφορά εναντίον της σημερινής διοίκησης του ιδρύματος που μπαίνει στο αρχείο, κλείνοντας έναν κύκλο αναστάτωσης που είχε προκληθεί με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για τη λειτουργία του Ορφανοτροφείου.

«Δυστυχώς μας κατηγόρησαν για μια ακόμη φορά για διαρκή παραβίαση των κανόνων λειτουργίας του ιδρύματος, κάποιοι που πέρασαν από το Ορφανοτροφείο και διατυμπάνισαν την αγαθή τους πρόθεση, χωρίς όμως να αφήσουν το παραμικρό θετικό σημάδι των προθέσεών τους είτε στη λειτουργία του ιδρύματος είτε στις ψυχές των φιλοξενούμενων παιδιών. Ευτυχώς όμως όσοι επιλήφθηκαν τις προκαταρκτικές εξετάσεις, αποφάνθηκαν ότι δεν υπήρξε διασπάθιση εσόδων και δόλιες ενέργειες, που απέφεραν την παραμικρή έστω βλάβη.

Ολες όμως οι κακόβουλες καταγγελίες γίνονται για να καταρρίπτονται και τελικά να μαθαίνουν οι συμπολίτες μας το έργο της διοίκησης.

Σας περιμένουμε όλους στο σπίτι μας για να δείτε από κοντά πώς ζουν τα παιδιά μας», αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης του Ορφανοτροφείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου