ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση για τη Βαμβακουργία με τον Γρηγόρη Δημητριάδη

συνάντηση-για-τη-βαμβακουργία-με-τον-γ-261261

Είχαν οι βουλευτές Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος, Αθ. Λιούπης και Κων. Μαραβέγιας

Συνάντηση με τον διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Γρήγορη Δημητριάδη είχαν την περασμένη Πέμπτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, οι βουλευτές Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης και Κώστας Μαραβέγιας. Οι τρεις βουλευτές ζήτησαν τη συνδρομή του κ. Δημητριάδη για την προώθηση του μεγάλου έργου της αξιοποίησης του οικόπεδου της πρώην Βαμβακουργίας.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας στο οικόπεδο θα κατασκευαστούν φοιτητικές εστίες, αλλά και και πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις με τη μέθοδο ΣΔΙΤ (Συνεργασία Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα). Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο όχι μόνο βελτιώνει τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ενδυναμώνει την ιστορική έδρα του ακαδημαϊκού ιδρύματος, τον Βόλο, αλλά αναβαθμίζει ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού άκουσε με ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη πρόταση και δεσμεύτηκε να την προωθήσει στη διϋπουργική επιτροπή.

Στη συνέχεια ακλούθησε εκτενής συζήτηση για όλα τα ανοιχτά θέματα του νομού Μαγνησίας και τα έργα που εκκρεμούν, καθώς και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου