ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Πανταζής Γαλανός

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-επιχειρηματίας-παντ-260592

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας Πανταζής Γαλανός, ο οποίος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία έτη από την επάρατη νόσο, παλεύοντας με δύναμη ψυχής, υπομονή, θάρρος και αξιοπρέπεια.

Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, στο Αχιλλοπούλειο – Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο Πανταζής Γαλανός δραστηριοποιούταν στον χώρο της εστίασης και φιλοξενίας στην Άφησσο και στον Βόλο, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση και άφησε το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο, με επιτυχημένη πορεία.

Η συνέπειά του στην ποιότητα, η φιλική διάθεση προσέγγισης των πελατών αλλά και η γνώση του αυθεντικού, δημιούργησε πιστούς θαμώνες και φίλους.

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές του ήταν δίπλα του η σύζυγός του Κλειώ, η κόρη του Τιμόκλεια και ο γιος του Απόστολος, ενώ ευτύχισε να δει τον εγγονό του Ζήνωνα Δαλούκα

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο αύριο Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 10.30 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσης του Σωτήρος Βόλου ενώ ο ενταφιασμός του θα τελεστεί στο Κοιμητήριο της Αφήσσου

Επιθυμία της Οικογένειας είναι αντι στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην τοπική “Κιβωτό του Κόσμου” – Εθελοντικός, Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας & Παιδιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου