ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση μελών της ΟΕΒΕΜ για τις εκλογές στο Επιμελητήριο

ενημέρωση-μελών-της-οεβεμ-για-τις-εκλο-260123

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας ενημερώνει όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας ότι στις 9 – 10 – 11 Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Τα τμήματα του Επιμελητηρίου είναι:

1) Εμπορικό

2) Υπηρεσιών

3) Μεταποιητικό

4) Τουριστικό

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας χρόνος από την εγγραφή τους (δηλαδή μέχρι 8 Δεκεμβρίου 2016) και έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2016.

Ταμειακώς ενήμερα μέλη θεωρούνται:

1) Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το έτος 2016.

2) Φυσικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και το έτος 2016.

Τα Νομικά πρόσωπα (Ο.Ε., Ε.Ε., Α.Ε. ΕΠΕ, ΙΚΕ, Συν/σμοί κ.λπ.), μέλη του Επιμελητηρίου, θα πρέπει να υποδείξουν τους εκπροσώπους τους για τις εκλογές και να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2017.

Η ΟΕΒΕΜ καλεί τα μέλη του να εξοφλήσουν τις οφειλόμενες συνδρομές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2017 έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα τόσο υποψηφιότητας όσο και να ψηφίσουν στις εκλογές στις 9 – 10 – 11 Δεκεμβρίου 2017.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου