ΤΟΠΙΚΑ

«Επιλέγω Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας»

επιλέγω-πανεπιστήμιο-θεσσαλίας-25993

«Επιλέγω Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας» είναι το θέμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων για μαθητές της γ’ τάξης των λυκείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας που ξεκινούν από αύριο και τις οποίες διοργανώνουν από κοινού το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προσφερόμενα τμήματα των σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να θέσουν ερωτήματα, να λύσουν απορίες και να αποκτήσουν μια τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τα προσφερόμενα αντικείμενα σπουδών του ιδρύματος, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους και κατ’ επέκταση στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Η ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση θα υλοποιηθεί σε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα αύριο, Τρίτη 12, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 3 το μεσημέρι και εκτιμώμενη διάρκεια τεσσάρων ωρών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας WEBEX. Οι κωδικοί εισόδου στην εκδήλωση θα κοινοποιηθούν στους μαθητές από τα σχολεία τους.

«Η εκπαίδευση αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από την απόκτηση ενός τίτλου σπουδών, αποτελεί την προετοιμασία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας προσκαλούν μαθητές και κηδεμόνες να συμμετάσχουν στην διαδικτυακή ενημέρωση και να μελετήσουν τις προοπτικές που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην εκπαίδευση και στο σύγχρονο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον», αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των διοργανωτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου