ΤΟΠΙΚΑ

“Η δημοτική αρχή φέρνει στα ταμεία του Δήμου Βόλου 3,4 εκατ. ευρώ“

η-δημοτική-αρχή-φέρνει-στα-ταμεία-του-25984

Αμετανόητοι βιαστές της αλήθειας και πιστοί υπηρέτες του ψεύδους και της παραπληροφόρησης τα δημοσιογραφικά τσιράκια που έχουν επιστρατευτεί για να κατασυκοφαντήσουν και να υπονομεύσουν το έργο της Δημοτικής μας Αρχής συνεχίζουν την θλιβερή τους αποστολή.

Τελευταίο κρούσμα η προσπάθεια όπως μια ακόμη επιτυχία της Δημοτικής Αρχής του κ. Αχιλλέα Μπέου που φέρνει στα ταμεία του Δήμου Βόλου ποσό συνολικού ύψους 3.456.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Βόλου» και την εκτέλεση του έργου «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης στο Δήμο Βόλου», ενταγμένων στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, να εμφανιστεί ως δήθεν ανακολουθία και υπαναχώρηση από τη διακηρυγμένη σε όλους τους τόνους θεμελιώδη αρχή μας για αποφυγή του παραμικρού δανεισμού, που θα επιβάρυνε έστω και με ένα ευρώ το Δήμο, δηλαδή τους πολίτες. Την ίδια στιγμή που με περισσή θρασύτητα γίνεται και απόπειρα ειρωνικής αμφισβήτησης της οικονομικής ευρωστίας του Δήμου Βόλου.

Εάν βέβαια υπηρετούσαν την αντικειμενική δημοσιογραφία, που βέβαια δεν ασκείται με σημειώματα και τηλεφωνικές υπαγορεύσεις, και είχαν και στοιχειώδεις, έστω, γνώσεις του αντικειμένου θα μπορούσαν να αντιληφθούν ότι το προαναφερόμενο ποσό δεν αφορά δανεισμό του Δήμου Βόλου! Το 50% προέρχεται από επιχορήγηση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και το υπόλοιπο 50% από πόρους του Ταμείου Παρακαταθηκών, που θα αποπληρωθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών. Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή, δεν υπάρχει θέμα αποπληρωμής έστω και ενός ευρώ από τον Δήμο Βόλου!

Όλα αυτά τα θλιβερά απομεινάρια της μαύρης για τον Βόλο εποχής ας συνειδητοποιήσουν ότι με τη δική μας διοίκηση η πόλη άλλαξε σελίδα, κάνει άλματα στο μέλλον στηριγμένη στις δικές της υγιείς δυνάμεις, πάντα με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του πολίτη και όχι των συμφερόντων της κάθε διαπλεκόμενης κλίκας. Ούτε δάνεια, ούτε δανεικά, ούτε δημεύσεις περιουσιών, ελλείμματα και σπατάλες. Οσο και αν νοσταλγούν αυτές τις άθλιες εποχές, αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί. Με τη γνήσια και ξεκάθαρη λαϊκή εντολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου