ΕΞΟΔΟΣ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Βόλο

η-νατάσα-θεοδωρίδου-στον-βόλο-259174

Κοσμοσυρροή σήμερα το βράδυ στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου Βόλου, στο Πεδίον του Αρεως. Η συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες, συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Επρόκειτο για μία από τις εορταστικές εκδηλώσεις, που εντάσσονται στο πρόγραμμα του Δήμου Βόλου ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι θέσεις στο Εκθεσιακό καλύφθηκαν στο σύνολό τους, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την λαμπερή ερμηνεύτρια.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε με την τήρηση των μέτρων, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και τη διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων και συγκεκριμένα μόνο με καθήμενους και επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό.

Η επόμενη συναυλία, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στο Εκθεσιακό, με τους Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή Διονυσίου, ενώ θα συμμετάσχει και η Αγνή Καλουμένου. Στη συναυλία θα ακουστούν αξέχαστα τραγούδια του κορυφαίου λαϊκού τραγουδιστή Στράτου Διονυσίου και θα γίνουν αναφορές σε βιογραφικά στοιχεία της καριέρας του μεγάλου καλλιτέχνη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου