ΤΟΠΙΚΑ

Στρώθηκε τραπέζι για 3.000 άτομα στον Αγιο Νικόλαο [photos]

στρώθηκε-τραπέζι-για-3-000-άτομα-στον-αγιο-259028

Μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή χιλιάδων Βολιωτών και επισκεπτών της πόλης στήθηκε σήμερα το απόγευμα στον πεζόδρομο της Ερμού μπροστά από τον Αγιο Νικόλαο.

Με πλούσια εδέσματα στον μπουφέ, υπαίθριες ψησταριές, ζωντανή μουσική και γιορτινή διάθεση, για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Βόλου έστρωσε για όλους τους πολίτες το «Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης».

Στον τεράστιο μπουφέ και σε ρόλο σερβιτόρων υποδέχονταν τον κόσμο ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και τα μέλη της δημοτικής Αρχής, καθώς και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού, Κώστας Λούλης και ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, της «Κουζίνας Αλληλεγγύης» και της Λέσχης Εθελοντών Βόλου.

Στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι διοργανωτές, οι πολίτες συμμετείχαν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η προσπάθεια απέδωσε με την υποστήριξη των επιχειρήσεων οι οποίες με προθυμία προσέφεραν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ επαγγελματίες της εστίασης ανέλαβαν την προετοιμασία και τη μεταφορά των εδεσμάτων.

Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι στην πλατεία του Αγίου Νικολάου συνεχίζεται μέχρι και αυτήν την ώρα, με το κέφι να είναι αμείωτο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου