ΤΟΠΙΚΑ

Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

διανομή-προϊόντων-χωρίς-μεσάζοντες-257830

Διανομή ελληνικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες θα πραγματοποιηθεί από την Ανωση σήμερα Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο parking απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η ώρα έναρξης της δράσης είναι στις 8.30 το πρωί.

Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί με αλφαβητική σειρά ως εξής: Για τα επώνυμα που αρχίζουν από Α και Β 08:30 – 09:30, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ από 09:30 – 10:30, Ι, Κ, Λ από 10:30 – 12:00, Μ, Ν, Ξ, Ο από 12:00 – 13:00, Π, Ρ, Σ, 13:00 – 14:00 και Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω από 14:00 – 14:45.

Η προσέλευση θα πραγματοποιείται από την πάνω είσοδο του parking, ενώ όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της διανομής προϊόντων «η σωστή διανομή απαιτεί από όλους μας την τήρηση του προγράμματος». Κατά συνέπεια οι καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής μας «να προσέρχονται στα ταμεία των παραγωγών με το ακριβές αντίτιμο για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις». Οι ποσότητες προϊόντων που θα μείνουν αδιάθετες, θα διατεθούν σε όσους δεν έχουν κάνει παραγγελία από τις 13:00.

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι «σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής της παραγγελίας, πέραν της μισής ώρας από το προγραμματισμένο χρονικό διάστημα, η παραγγελία θα διατίθεται σε άλλους ενδιαφερόμενους».

Παράλληλα τα μέλη της Ανωσης – Εθελοντές Βόλου καλούν τους πολίτες της Μαγνησίας να ενισχύσουν τις παρακάτω δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της διανομής και περιλαμβάνουν: Συλλογή πλαστικών καπακιών και κουτιών αλουμινίου, συλλογή χρησιμοποιημένου τηγανέλαιου, συλλογή φαρμάκων που δεν έχουν λήξει για το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου και συλλογή τροφίμων τα οποία θα διατεθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου