ΤΟΠΙΚΑ

Βρήκαν αγκαλιά τρία κουτάβια

βρήκαν-αγκαλιά-τρία-κουτάβια-25641

Τρία πανέμορφα κουτάβια βρήκαν αγκαλιά, δυστυχώς όμως άλλα τέσσερα εγκαταλείφτηκαν στη Γορίτσα και μάλιστα χωρίς καν να έχουν ανοίξει τα μάτια τους…

Η χθεσινή ημέρα υιοθεσίας της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου στην παραλία της πόλης είχε αποτελέσματα. Ευαισθητοποιημένοι πολίτες ανέλαβαν την υιοθεσία τριών μικρόσωμων αδέσποτων σκυλιών. «Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον», είπε η ικανοποιημένη η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου, Μάγδα Σουσουρή, επισημαίνοντας όμως παράλληλα ότι το τελευταίο διάστημα δυστυχώς υπάρχει μεγάλη έξαρση στην εγκατάλειψη ζώων.

Ενδεικτικά αναφέρθηκε σε τέσσερα κουτάβια που άγνωστοι εγκατέλειψαν χθες στη Γορίτσα, αν και αυτά μόλις είχαν ανοίξει τα μάτια τους. «Είναι έγκλημα» είπε η ίδια αναφερθείσα στο περιστατικό.

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου φροντίζει καθημερινά για τη σίτιση 40 αδέσποτων στο Πεδίο του Άρεως και άλλων δέκα ζώων, τα οποία έχουν αναλάβει ορισμένοι κτηνίατροι και εθελοντές.

Κάθε Κυριακή διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας και μπαζάρ.

Οι εκθέσεις της λόγω των ημερών αυτήν την περίοδο περιλαμβάνουν πασχαλινά είδη όπως λαμπάδες, αβγά κ.α.

Το ταμείο της ενισχύθηκε από τη χθεσινή καμπάνια. «Εμείς προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο ότι και αυτά έχουν ψυχή και θέλουν ένα σπιτάκι, μία αγκαλιά να ζήσουν, φαγητό για να σιτιστούν», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου