ΤΟΠΙΚΑ

Υποστηρίζει δύο φορείς της Λάρισας

υποστηρίζει-δύο-φορείς-της-λάρισας-2558

Ο Πόρος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας

Η Επιτροπής Κρίσης σε συνεδρίασή της, στις 26 Σεπτεμβρίου 2014, για την αξιολόγηση των προτάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Πόρος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο θεματικό πεδίο Ανθρωπος της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας» αποφάσισε την πρόκριση των εξής δύο προτάσεων:

1) Δήμος Λαρισαίων – Πολυιατρείο του Κέντρου Πολλαπλών Χρήσεων Αγ.Κωνσταντίνου: Αγορά εξοπλισμού τεσσάρων ιατρείων εξεταστηρίων και ενός φυσικοθεραπευτηρίου

2) Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τμήμα Ιατρικής, Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική (Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής), Εργαστήριο Κυτταρογενετικής και Μοριακής Γενεντικής- Προεμφυτευτική διάγνωση και Προεμφυτευτική γενετική διαλογή: Χρηματοδότηση της Ερευνας.

Η Επιτροπή Κρίσης ζήτησε από το Δ.Σ. της Τράπεζας την αύξηση του ποσού που θα διατεθεί στη συγκεκριμένη δράση σε 120.000 ευρώ και τον επιμερισμό αυτού στις δυο παραπάνω προστάσεις ισομερώς.

Το Δ.Σ. με την υπ.αριθμ’ 867/14.10.2014 συνεδρίασή του ενέκρινε την πρόταση της Επιτροπής Κρίσης.

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις κοινοποιήθηκαν στα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο πρόεδρος, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ της Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, ευχαριστούν θερμά όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ελπίζει σε περισσότερες συμμετοχές σε παρόμοιες προσκλήσεις της στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου