ΤΟΠΙΚΑ

Το μήνυμα της Δ. Κολυνδρίνη προς τους μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις

το-μήνυμα-της-δ-κολυνδρίνη-προς-τους-μα-2536

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη απευθυνόμενη στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις εύχεται εκπλήρωση των προσδοκιών τους και να έχουν δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν εισιτήριο για όσους φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εκπαιδευτική τους πορεία στα Ανώτερα κι Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και παράλληλα αποτελεί δοκιμασία για αυτούς και τις οικογένειές τους που συμπάσχουν.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας στέκεται κι έμπρακτα αρωγός στη διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων με μια σειρά από τρόπους, μεταξύ των οποίων η χορήγηση αναλωσίμων σε βαθμολογικά κέντρα και η ικανοποίηση αιτημάτων μεταφοράς μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα ως προς το δεύτερο, ανατέθηκε η εκτέλεση δρομολογίων κατόπιν δημοσίευσης της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς σε συγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα που δεν εξυπηρετούνται από τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, όταν προέκυψε ανάγκη μεταφοράς για συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Η κ. Κολυνδρίνη καταλήγει λέγοντας πως η συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελεί για τη νεολαία μας μία από τις μάχες της ζωής που, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, παρέχει πολύτιμη εμπειρία κι εφόδια για την ίδια την ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο δρόμος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η μοναδική και τελευταία ευκαιρία για πραγμάτωση των ονείρων της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου