ΤΟΠΙΚΑ

«Καθυστερεί η καταβολή υπερωριών του ΕΚΑΒ»

καθυστερεί-η-καταβολή-υπερωριών-του-251682

Τονίζει με ερώτηση ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος

Τη μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των υπερωριών των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, οι οποίες εκκρεμούν από το Δεκέμβριο του 2014 τονίζει με ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής: «Στη μέγγενη της οικονομικής κρίσης έχει βρεθεί και ο κλάδος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Ηδη καταγράφονται σημαντικές μισθολογικές απώλειες, καθώς εκκρεμούν οι εκτός έδρας μετακινήσεις του 2014 – 2015 και οι υπερωρίες του Δεκεμβρίου του 2014. Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ καλούνται συνεχώς να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, όπου είναι απαραίτητη η γρήγορη και εξειδικευμένη αντιμετώπιση των περιστατικών. Τα εξοντωτικά ωράρια και οι συνεχόμενες υπηρεσίες χωρίς ρεπό, λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού, δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο τους, ενώ η οικονομική ασφυξία στην οποία οδηγούνται συνεπικουρεί στον εργασιακό τους κάματο.

Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο κ. υπουργός, πότε προβλέπεται να καταβληθούν τα δεδουλευμένα που εκκρεμούν για το έτος του 2014 και 2015 στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ;» καταλήγει η ερώτηση του κ. Μπουκώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου