ΤΟΠΙΚΑ

Την υποψηφιότητα του Βόλου ενισχύει ο «Ιππόκαμπος»

την-υποψηφιότητα-του-βόλου-ενισχύει-ο-251673

Για την πολιτιστική πρωτεύουσα

Την ένθερμη και ενεργή υποστήριξή τους δεσμεύθηκαν να παράσχουν τα μέλη του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος» στη διεκδίκηση του δήμου Βόλου για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 κατά τη διάρκεια της συνάντησής που είχαν η Καλλιτεχνική Διευθύντρια «Βόλος – Μαγνησία 2021» Μαρίτα Παπαρίζου και ο σύμβουλος Γιώργος Αχλαδιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σωματείου «Ιππόκαμπος», αποφασίστηκε η σύναψη μνημονίου συνεργασίας προκειμένου να διασφαλιστεί η προσβασιμότητα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σε κάθε εγχείρημα και για κάθε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για την ανάληψη του Βόλου και της Μαγνησίας του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Οπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από την Μαρ. Παπαρίζου και τον Γ. Αχλαδιώτη δεν νοείται πολιτιστική δράση και διεκδίκηση που να αποκλείει τη συμμετοχή ατόμων με προβλήματα σωματικά ή νοητικά.

Σημειώνεται τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης για την ανάληψη του Βόλου του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 συνεχίζουν και εντείνουν τις συναντήσεις τους με μέλη συλλόγων και σωματείων για την ενεργή συμμετοχή των μελών τους και την ενίσχυση του εθελοντισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου