ΤΟΠΙΚΑ

Απομακρύνθηκαν τέσσερα κλειστά περίπτερα από περιοχές του Βόλου

απομακρύνθηκαν-τέσσερα-κλειστά-περί-251616

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικά σημεία

Ξεκίνησε χθες από τη Διεύθυνση τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου η απομάκρυνση περιπτέρων που σχολάζουν και είναι εγκαταλελειμμένα σε διάφορα σημεία της πόλης, στο πλαίσιο της προσπάθειας διασφάλισης της προσβασιμότητας και της ελεύθερης και απρόσκοπτης διέλευσης των πεζών και ιδιαίτερα πολιτών που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Ετσι χθες απομακρύνθηκαν τέσσερα περίπτερα, το πρώτο από την Πλ. Χρυσοχοΐδη, το δεύτερο από τη συμβολή των οδών Ρ. Φεραίου και Μαυροκορδάτου, μπροστά από την Καθολική Εκκλησία, το τρίτο επίσης από την οδό Ρ. Φεραίου στη συμβολή της με Μακρυνίτσης και το τέταρτο στη συμβολή των οδών Ιωλκού και δημάρχου Γεωργιάδου, μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Οπως υπογράμμισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Θανάσης Σταυρίδης, αντίστοιχες εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά, ενώ οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στην απομάκρυνση των περιπτέρων αλλά επεκτείνονται και στην επιδιόρθωση των ζημιών που έχουν προκληθεί στα πεζοδρόμια, με την επίστρωση μπετόν και πλακών Πηλίου, όπου απαιτείται.

Στο μεταξύ συνεχίζεται παράλληλα η αποκατάσταση της βατότητας με την ασφαλτόστρωση κεντρικών σημείων της πόλης. Χθες έγινε ασφαλτόστρωση του τμήματος της οδού Ογλ, μεταξύ Ερμού και Αλεξάνδρας.

Πρόκειται για ένα κεντρικότατο δρόμο, με ευρεία κυκλοφορία, όπου μεταξύ άλλων λειτουργεί και το μεγάλο πάρκινγκ και που παρουσίαζε προβλήματα με λακκούβες, επικίνδυνες κακοτεχνίες και βυθίσεις στο οδόστρωμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου