ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Εβρεξε» εκατομμύρια: Δύο οι κροίσοι στη Μαγνησία!

εβρεξε-εκατομμύρια-δύο-οι-κροίσοι-σ-249611

Το αστρονομικό ποσό των 11,2 εκατ. ευρώ μοίρασε συνολικά η θεά τύχη με το Τζόκερ και τον πρώτο λαχνό του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου

Το βλέμμα της στραμμένο στον Βόλο και τη Μαγνησία είχε η θεά τύχη τις γιορτές, καθώς χωρίς υπερβολή «έβρεξε» εκατομμύρια στην περιοχή. Μέσα σε μία εβδομάδα δύο κληρώσεις, η ειδική έκδοση του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου, που κλήρωσε στις 28 Δεκεμβρίου και η κλήρωση του πρώτου Τζόκερ της νέας χρονιάς προχθές Πέμπτη, μοίρασαν σε Βόλο και Αλόννησο αντίστοιχα το αστρονομικό ποσό των 11,2 εκατ. ευρώ συνολικά. Πράκτορες του ΟΠΑΠ παραμιλούν ακόμη, αφού στη νεότερη ιστορία του Βόλου δεν θυμούνται ξανά τέτοιο μπαράζ τύχης. Να πέφτει στον Βόλο ο πρώτος λαχνός της ειδικής χριστουγεννιάτικης έκδοσης του Λαϊκού Λαχείου την προηγούμενη Παρασκευή και να ακολουθεί μόλις πριν από δύο μέρες η κλήρωση του Τζόκερ με το μοναδικό χρυσό δελτίο να παίζεται στην Αλόννησο, μετά από απανωτά τζακ ποτ.

Ο υπερτυχερός της ειδικής χριστουγεννιάτικης έκδοσης του Λαϊκού Λαχείου κερδίζει 2 εκατ. ευρώ, ενώ πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ ξύπνησε χθες το πρωί ο κροίσος της Αλοννήσου.

Εμφανίστηκε με το χρυσό Λαϊκό Λαχείο στο χέρι

Βολιώτης ο τυχερός, που έγινε κροίσος κερδίζοντας 2 εκατ. ευρώ

Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι υπάλληλοι κεντρικού πρακτορείου ΟΠΑΠ στην οδό Ερμού 223 με Γκλαβάνη στον Βόλο, όταν χθες το πρωί Βολιώτης μεσήλικας μπήκε στο πρακτορείο με λαχείο στο χέρι. Ηταν ο πρώτος λαχνός της χριστουγεννιάτικης έκδοσης του Λαϊκού Λαχείου, που κερδίζει 2 εκατ. ευρώ!

Οι υπάλληλοι, αφού συνήλθαν από το σοκ, έχοντας μπροστά τους τον υπερτυχερό, ενημέρωσαν αμέσως τον ΟΠΑΠ, ότι ο πρώτος λαχνός της ειδικής κλήρωσης έπεσε στον Βόλο και πως είχαν μπροστά τους τον άνθρωπο που «μίλησε με την τύχη του».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πρακτορείο της Φωτεινής Ζήση και του Θανάση Αθανασαράκη, ο υπερτυχερός ενημερώθηκε για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει για να εισπράξει το ποσό που θα του επιλύσει όλα τα προβλήματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο υπερτυχερός αγόρασε το λαχείο από το συγκεκριμένο πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο οποίο είναι πελάτης, ωστόσο μικρή σημασία πλέον έχει, μπροστά στον πρωτοχρονιάτικο μποναμά, που του επιφύλαξε η μοίρα.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε πάντως ότι ο ίδιος κυνηγούσε την τύχη του χρόνια και όπως αποδείχτηκε τελικά δεν τον πρόδωσε.

Υπενθυμίζεται πως στην ειδική κλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού Λαχείου 2019, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου, ο τυχερός λαχνός 12041 της 4ης σειράς ήταν ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το ποσό των 2.000.000 ευρώ, καθαρό κέρδος 1.700.075 ευρώ. Επίσης ο ίδιος αριθμός σε όλες τις άλλες σειρές κερδίζει από 1.000 ευρώ η πεντάδα. Ακόμη 10 αριθμοί κερδίζουν από 200 ευρώ ο καθένας, ενώ 109 λαχνοί κερδίζουν από 100 ευρώ ο καθένας. Τέλος, από 5 ευρώ κερδίζουν όλα τα λαχεία που λήγουν σε 1.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Στην Αλόννησο το τυχερό Τζόκερ

Στο πρακτορείο της Μαγδαληνής Μαλαματένιου συμπληρώθηκε το δελτίο, που κέρδισε 9.208.000 ευρώ

Το πιο φωτεινό χαμόγελο της τύχης αντίκρισε ο υπερτυχερός από την Αλόννησο, που τίναξε κυριολεκτικά την μπάνκα και έγινε εκατομμυριούχος σε μια στιγμή, μετά την προχθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, κάνοντας όλη την Ελλάδα να παραμιλά. Θέμα συζήτησης είναι παντού το τυχερό δελτίο, που συμπληρώθηκε στην Αλόννησο, κάνοντας τον κάτοχό του σύγχρονο κροίσο, καθώς κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 9.208.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Μαγδαληνής Μαλαματένιου, που βρίσκεται, όπως είναι φυσικό, στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με τον υπερτυχερό του Τζόκερ να μην έχει αποκαλύψει, ωστόσο, ακόμη την ταυτότητά του.

Εσωτερική άποψη του πρακτορείου της Μαγδαληνής Μαλαματένιου στην Αλόννησο

Η είδηση για το τυχερό δελτίο του Τζόκερ κάνει τον γύρο της Ελλάδας, το τηλέφωνο του γουρλίδικου πρακτορείου δεν σταματά να χτυπά από χθες το πρωί, ενώ το θέμα συζήτησης στο νησί είναι ένα, ποιος είναι ο υπερτυχερός, που είδε τη ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και ξύπνησε πάμπλουτος, χάρη σε νεύμα της τύχης.

Κεράσματα στο πρακτορείο

Πολλοί Αλοννησιώτες προσέρχονται από χθες το πρωί στο τυχερό πρακτορείο του ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στο Πατητήρι, ζητώντας, όπως είναι φυσικό, πληροφορίες για τον μεγάλο τυχερό, που εξακολουθεί να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τοπικά παραδοσιακά γλυκά, χαμαλιά και αμυγδαλωτά, λουκουμάδες, αλλά και ουίσκι προσφέρονταν ως κέρασμα στους επισκέπτες από την ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου, που δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια από την τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, αλλά και ευρύτερα.

Η ίδια πληροφορήθηκε το χαρμόσυνο γεγονός προχθές, στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, μετά από τηλεφώνημα φίλων και από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνό της.

Εννέα τζακ ποτ

Μετά τη διαλογή της πρώτης κλήρωσης για το 2020, ο τυχερός που κερδίζει το μεγάλο χρηματικό ποσό, μετά τα εννέα συνεχόμενα τζακ ποτ, έπαιξε το δελτίο του στο πρακτορείο της Αλοννήσου.

Οι αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα για την κλήρωση 2084, την πρώτη για το 2020, είναι 3, 6, 30, 40, 43, με Τζόκερ τον αριθμό 18.

Ο υπερτυχερός κέρδισε το ποσό των 9.208.522,85 παίζοντας τυποποιημένο σύστημα, ενώ ακόμη βρέθηκαν εννέα 5άρια, τα οποία κερδίζουν από 37.209,68 ευρώ. Τα δελτία, που έφεραν κέρδη στη δεύτερη κατηγορία, παίχτηκαν σε Καρδίτσα, Λαμία, Ηγουμενίτσα, Αθήνα, Κερατέα, Χαλάνδρι, Συκεές, Μεταμόρφωση Αττικής και Φάρσαλα.

Αγνωστος ο υπερτυχερός

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τη Μαγδαληνή Μαλαματένιου, η οποία υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει ποιος είναι ο υπερτυχερός του Τζόκερ, ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της, εικάζοντας παράλληλα ότι λόγω του μεγάλου ποσού, που κέρδισε, ο τυχερός Αλοννησιώτης δεν αποκλείεται να απευθυνθεί σε ανύποπτο χρόνο στα κεντρικά του ΟΠΑΠ, προκειμένου να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι από την Αλόννησο και το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε στο δικό μου πρακτορείο. Δεν γνωρίζω τίποτε άλλο για την ταυτότητά του» υπογράμμισε η κ. Μαλαματένιου, ενώ προσέθεσε ότι «δεν είχα καν σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είχε συμπληρωθεί στο δικό μου πρακτορείο το τυχερό δελτίο».

Στο μεταξύ, πανηγυρικό κλίμα επικρατεί από χθες στο τυχερό πρακτορείο, με την ιδιοκτήτρια να υπογραμμίζει «προσπαθούμε να δούμε ποιος είναι ο νικητής, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και προσπαθούμε να μάθουμε ποιος είναι», είπε.

Γούρι για την καινούργια χρονιά

Το ποσό «μαμούθ», που κέρδισε ο άγνωστος υπερτυχερός, είναι το μεγαλύτερο, που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στην Αλόννησο.

Οπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η κ. Μαλαματένιου, ανέλαβε το πρακτορείο από τις 15 Ιουλίου, ενώ έχουν καταγραφεί και άλλα τυχερά δελτία, με μικρότερα, όμως, ποσά. Συγκεκριμένα, τυχερός Αλοννησιώτης κέρδισε 2.500 ευρώ στο Τζόκερ και άλλος 7.500 ευρώ παίζοντας ΚΙΝΟ. Πολλά χρόνια πριν, ωστόσο, είχε καταγραφεί ένα ακόμη τυχερό δελτίο Τζόκερ στο νησί, που κέρδισε 400.000 ευρώ.

«Είναι γούρι για την καινούργια χρονιά. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή και αισθάνομαι χαρά, διότι «έπεσε» στην Αλόννησο τόσο μεγάλο ποσό, σε τόσο μικρή κοινωνία. Δεν το περίμενα» υπογράμμισε, για να προσθέσει ότι τα κυρίαρχα συναισθήματα μόλις το πληροφορήθηκε ήταν έκπληξη και χαρά. Στο μεταξύ, δέχεται διαρκώς συγχαρητήρια από τους Αλοννησιώτες, ανταποδίδοντας με την ευχή «υγεία για όλους», τις δεκάδες αντίστοιχες που καταφθάνουν από παντού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου