ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτική συγκέντρωση για τους ελαιοπαραγωγούς Νοτίου Πηλίου

ενημερωτική-συγκέντρωση-για-τους-ελα-249148

Του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου την Κυριακή στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής

Όλους τους ελαιοπαραγωγούς του Νοτίου Πηλίου καλεί το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιανουρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα ΚΕΓΕ της Αργαλαστής, ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στη φετινή ελαιοπαραγωγή.

Ο βουλευτής Μαγνησίας έχει γίνει δέκτης της ανησυχίας των ελαιοκαλλιεργητών για τη μειωμένη φετινή παραγωγή ελαιοκάρπου, εξαιτίας της εκτεταμένης δακοπροσβολής αλλά και της εξάπλωσης του μύκητα γλοισπόριου, σε συνδυασμό με τις ζημιές που προκάλεσαν στα ελαιόδεντρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα του τελευταίου τριμήνου που έπληξαν την περιοχή.

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους ελαιοπαραγωγούς του Νοτίου Πηλίου. Αξίζει να σημειωθεί πως για πολλούς καλλιεργητές της περιοχής η ελιά αποτελεί μονοκαλλιέργεια, με αποτέλεσμα η φετινή ζημιά να έχει άμεσο αντίκτυπο στην οικονομική κατάσταση αυτών των παραγωγών, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές τους ανάγκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου