ΤΟΠΙΚΑ

Σάρωσε στον «Θαλή» το 7ο Γυμνάσιο Βόλου

σάρωσε-στον-θαλή-το-7ο-γυμνάσιο-βόλου-247651

Σάρωσε το 7ο Γυμνάσιο Βόλου στον 11ο Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την α’ Γυμνασίου», που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων βρήκε 18 μαθητές του σχολείου να προκρίνονται στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Πρόκειται για τους εξής μαθητές:

ΓΙΑΝΝΙΚΗ-ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ ΔΑΝΑΗ, ΓΚΟΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΑΜΠΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΜΑΡΚΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ, ΜΠΑΡΜΠΟΥ ΙΟΝΟΥΤΣ-ΝΙΚΟΣ, ΝΤΑΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,ΤΑΦΑΙ ΑΜΑΘΕΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ, ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΟΥΜΠΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΧΑΡΙΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΧΑΡΙΤΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.

«Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στο σχολείο τους, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, με την ευθύνη του διευθυντή Περικλή Φασουράκη και των μαθηματικών-εκπαιδευτικών τους Στυλιανή Δημητρακοπούλου -πρόεδρο του παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Ε.Μ.Ε. Αθηνά Καραγεώργου και Ελένη Διαμαντή.

Οι μαθητές θα συμμετάσχουν στη δεύτερη και τελική φάση του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 στις σχολικές μονάδες, όπως και η πρώτη φάση.

Ο διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Βόλου Περικλής Φασουράκης συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους εκπαιδευτικούς τους που τα προετοίμασαν και εύχεται σε όσους συνεχίσουν καλή επιτυχία και στην επόμενη φάση του διαγωνισμού», αναφέρεται στην ανακοίνωση του σχολείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου