ΤΟΠΙΚΑ

Ελεύθερο ίντερνετ για όλους στο Νοσοκομείο Βόλου

ελεύθερο-ίντερνετ-για-όλους-στο-νοσοκ-247563

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου στην πράξη «Ενταξη Νοσοκομειακών Μονάδων στο εθνικό ακαδημαϊκό δίκτυο ΕΔΕΤ», λειτουργεί πλέον στο Νοσοκομείο προηγμένο ασύρματο δίκτυο με σύνδεση στο internet.

Δυνατότητα πρόσβασης έχουν όλοι οι ασθενείς και οι πολίτες που επισκέπτονται το Νοσοκομείο. Το όνομα του ασυρμάτου δικτύου είναι ghv-guest, ενώ ο κωδικός πρόσβασης έχει αναρτηθεί στις Κλινικές και τα κυριότερα σημεία του Νοσοκομείου. Υπεύθυνος υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου στο Νοσοκομείο είναι ο Προϊστάμενος του Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής Κων. Γούναρης.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την ιατρική και νοσηλευτική υπηρεσία και στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων του ασυρμάτου δικτύου, πρόκειται σε σύντομο χρονικό διάστημα να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την τοποθέτηση φορητών υπολογιστών tablets, προκειμένου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να έχει πρόσβαση στον ηλεκτρονικό ιατρονοσηλευτικό φάκελο των ασθενών τη στιγμή της επίσκεψης στην κλίνη του ασθενούς.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σταδιακά προβλέπεται να επεκταθεί στις υπόλοιπες Κλινικές και Μονάδες του Νοσοκομείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου