ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτινό τραπέζι αγάπης με ευρεία συμμετοχή των τοπικών επιχειρήσεων και εθελοντών

γιορτινό-τραπέζι-αγάπης-με-ευρεία-συμ-246319

Την πρωτοβουλία των Δήμου για τη διοργάνωση γιορτινού τραπεζιού με δωρεάν φαγητό και ποτό την προπαραμονή των Χριστουγέννων, τίμησε ο επιχειρηματικός κόσμος εντός και εκτός της πόλης και ένα πλήθος εθελοντών, που θα συμβάλλουν για να υλοποιηθεί μία εκδήλωση η οποία εκφράζει το αίσθημα αλληλεγγύης των κατοίκων του Βόλου.

Μία βραδιά με μουσική και εδέσματα θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου, μία ευκαιρία για γιορτινή διασκέδαση για το κάθε δημότη της πόλης, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, καθώς τα πάντα θα προσφέρονται δωρεάν. Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει η Λαϊκή Ορχήστρα «Διπλοπενιές».

Στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι διοργανωτές, οι δημότες της πόλης καλούνται να συμμετάσχουν οικογενειακά, με φίλους και συγγενείς, με κάθε άνθρωπο της πόλης που αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάσει με τους συμπολίτες του τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η φετινή διοργάνωση θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες μόνο ως προς τα μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας και συγκεκριμένα τα εδέσματα θα προσφερθούν ζεστά μεν, αεροστεγώς συσκευασμένα δε, τα γλυκά, τα μαχαιροπίρουνα καθώς και οι μερίδες ψωμιού θα διατεθούν επίσης σε συσκευασίες, ενώ για να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων θα στηθεί ένα μεγάλο σε μήκος τραπέζι από το οποίο ο Δήμαρχος Βόλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με μάσκες και γάντια θα σερβίρουν στον κόσμο, ενώ οι εθελοντές θα φροντίζουν για την ασφαλή τήρηση των αποστάσεων.

Η προσπάθεια απέδωσε και θα συνεχίσει να αποδίδει με την υποστήριξη των επιχειρήσεων οι οποίες με προθυμία προσέφεραν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους καθώς και στους εθελοντές των οποίων η συμμετοχή είναι καθοριστική για τη διεξαγωγή των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων που υλοποιούνται σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμος Βόλου.

Οι επιχειρήσεις – χορηγοί της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς καθημερινά προστίθενται τοπικοί επιχειρηματίες που προσφέρουν με δική τους πρωτοβουλία τα προϊόντα τους. Η πρωτοβουλία και η ανάλογη ανταπόκριση, αποδεικνύουν ότι η πόλη του Βόλου διαθέτει δυνάμεις και θέληση για κοινωνική δράση και κινήσεις αλληλεγγύης, γιατί όταν Θέλουμε – Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου