ΤΟΠΙΚΑ

Τοποθετείται απινιδωτής στο πρώην Δημαρχείου Αρτέμιδας

τοποθετείται-απινιδωτής-στο-πρώην-δη-246294

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο της τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων κ. Γρηγ. Τουφεξή, την τοπική σύμβουλο Γαρυφαλλιά Ελπίδη-Γούσιου, καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιφερειακών Ενοτήτων Δ. Βόλου κ. Αργύρη Κοπάνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα έργα διαγράμμισης που υλοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ολοκλήρωση των καθαρισμών των ρεμάτων του Βρύχωνα και των Πλατανιδίων.

Παράλληλα, η Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τη δωρεάν παραχώρηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενός απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Ο απινιδωτής πρόκειται να τοποθετηθεί στο δημοτικό κτίριο του πρώην Δημαρχείου Αρτέμιδας θωρακίζοντας εμπράκτως το σύστημα υγείας στη συγκεκριμένη περιοχή, που όποτε χρειαστεί να γίνει χρήση του θα είναι αναγκαίος και σωτήριος στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι το προσεχές διάστημα αναμένει σχετική μελέτη, ώστε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου, να προβεί στη συντήρηση και ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Άνω Λεχωνίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου