ΤΟΠΙΚΑ

Απεργεί ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων

απεργεί-ο-σύνδεσμος-εμποροϋπαλλήλων-245724

Κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 απευθύνει ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Με σύνθημά τους «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και ξένων κερδοσκοπικών ομίλων» ο Σύλλογος κινητοποιείται και διεκδικεί κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονίων και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, ενώ λέει όχι στην κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, στις ομαδικές απολύσεις και ζητά μέτρα προστασίας για τους άνεργους.

Οι εμποροϋπάλληλοι συμμετέχουν στην απεργία με στόχο να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι και οι περικοπές στις συντάξεις και να υπάρξει αποκατάσταση όλων των απωλειών, ενώ είναι αντίθετοι με τη φορολεηλασία, τις ιδιωτικοποιήσεις, την υποβάθμιση και συνεχή υποχρηματοδότηση της Υγείας.

Ο Σύνδεσμος καλεί όλους τους εμποροϋπάλληλους στην κεντρική συγκέντρωση των συνδικάτων στην πλατεία Ελευθερίας στις 11 το πρωί και στη συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου (ΠΑΜΕ) στις 10.30 το πρωί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου