ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ

στο-βόλο-η-τιμία-κάρα-του-αγίου-ραφαήλ-245324

Την Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ θα φιλοξενήσει o Βόλος από την Τρίτη 10 έως το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Το απόγευμα της Τρίτης 10 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ. στα προπύλαια του Ιερού Ναού ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο κλήρος, οι τοπικοί άρχοντες και πιστοί, θα υποδεχθούν την Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ, που θα τη συνοδεύει από τη Μυτιλήνη ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου π. Ιάκωβος.

Στη συνέχεια, θα ψαλεί σύντομη δέηση και θα τελεσθεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα μιλήσει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαήμερης παραμονής της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τελείται καθημερινά το πρωί η Θεία Λειτουργία, το μεσημέρι η Ιερά Παράκληση του Αγίου και το απόγευμα ο Εσπερινός. Το λατρευτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας το βράδυ της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου και του μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου και της Ακολουθίας των Χαιρετισμών του Αγίου. Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ θα αναχωρήσει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Για τη διευκόλυνση των πιστών ο Ιερός Ναός Αναλήψεως του Χριστού Βόλου θα παραμένει ανοικτός από τις 7.30 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου