ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης

στο-βόλο-σήμερα-ο-κυρ-μητσοτάκης-244711

Ομιλία στις 7.30 μ.μ. στο Παρκ

Από το Βόλο ξεκινά σήμερα τη διήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλία ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 7 σήμερα το απόγευμα θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΝΟΔΕ και θα κάνει δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ. Στις 7.30 το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Πάρκ στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις βασικές του θέσεις του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας και αναμένεται να αναφερθεί στις πολιτικές πρωτοβουλίες αλλά και τις καταστατικές αλλαγές που κατά την άποψή του πρέπει να γίνουν στο κόμμα προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να μπορέσει σύντομα να διεκδικήσει με αξιώσεις την κυβερνητική εξουσία.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να τοποθετηθεί και για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία αλλά και τη διακυβέρνηση της χώρας από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αύριο Δευτέρα 9 Νοεμβρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το πολιτικό του γραφείο ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί στις 9 το πρωί την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου – ΕΒΟΛ. Στις 10:30 το πρωί θα επισκεφτεί την Καρδίτσα και στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στα Τρίκαλα. Προβλέπεται επίσης συνάντηση με το δήμαρχο Φαρκαδόνας, Αθανάσιο Μεριβάκη. Στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας θα συνάντηση με το Προεδρείο της ΝΟΔΕ Λάρισας, ενώ στις 8 το βράδυ είναι προγραμματισμένη ομιλία στη Λάρισα στο ξενοδοχείο «Divani».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου