ΤΟΠΙΚΑ

Εκαναν οικογενειακές διακοπές στο Πήλιο και φέσωσαν τον ξενοδόχο

εκαναν-οικογενειακές-διακοπές-στο-πή-242432

Παρουσιάστηκαν σαν οικογένεια με μεγάλη οικονομική άνεση και δικά τους τέκνα και κατάφεραν να πείσουν επαγγελματία του ανατολικού Πηλίου να κάνουν διακοπές στο ξενοδοχείο του επί είκοσι έξι συνολικά μέρες, αλλά τελικά αποχώρησαν σε ανύποπτη χρονική στιγμή αφήνοντας πίσω τους φέσι 1.360 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 2015 και εκδικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στις 24 Αυγούστου, ο 51χρονος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε ότι με το πρόσχημα αλλαγής δωματίου για επέκταση των διακοπών κατά δεκαπέντε διανυκτερεύσεις, η κατά τα άλλα πλούσια οικογένεια που είχε νοικιάσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο του, είχε μαζέψει τα πράγματά της και είχε αποχωρήσει από το κατάλυμα.

Όμως, δεν είχε καταβάλλει το αντίτιμο παρά μόνο μία προκαταβολή ύψους 200 ευρώ, ενώ είχε διανυκτερεύσει συνολικά 26 μέρες στο ξενοδοχείο. Το Μονομελές έκρινε ένοχους τους κατηγορούμενους οι οποίοι δεν παρέστησαν στο δικαστήριο για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Μετά την ακροαματική διαδικασία το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινές φυλάκισης οχτώ μηνών με τριετή αναστολή τόσο στον 41χρονο άνδρα από την Καλαμπάκα όσο και στην 46χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που κατηγορούνταν για την υπόθεση για απάτη που τελέστηκε από κοινού και από πρόθεση.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου