ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτικό περίπτερο τοπικών προϊόντων

ενημερωτικό-περίπτερο-τοπικών-προϊό-240942

Δράσεις προβολής προγραμματίζει το κίνημα «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

Ενημερωτικό έντυπο και περίπτερο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, εντάσσονται στις προτεραιότητες που θέτουν οι συντονίζοντες τη δράση του Κινήματος «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Πολλοί φορείς της περιοχής μας επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις που αναπτύσσονται και να συνδράμουν, ταυτόχρονα, το έργο της συντονιστικής επιτροπής, ενώ στο μεταξύ, πρόκειται να υλοποιηθούν πρωτοβουλίες ενημερωτικού χαρακτήρα, προκειμένου να καταστούν ευρύτερα γνωστοί οι στόχοι και οι δράσεις του κινήματος, με απαρχή την επερχόμενη εορταστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ενημερωτικό περίπτερο στις αρχές Δεκεμβρίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και σε συνεργασία με το δήμο Βόλου, με στόχο να προβληθούν τα τοπικά προϊόντα και οι δράσεις του κινήματος. Το συγκεκριμένο ενημερωτικό περίπτερο θα λειτουργήσει στο χώρο όπου θα «φιλοξενηθεί» το χωριό του Αη Βασίλη, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μετά την επόμενη συνεδρίαση το του Κινήματος, θα υπάρξει πρόσκληση προς τις τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να προβάλουν, εφόσον το επιθυμούν, τα προϊόντα τους.

Ουσιαστικός στόχος είναι να ενημερωθεί το κοινό για πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την αγορά τοπικών προϊόντων και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, δημιουργείται ιστοσελίδα για την προβολή των δράσεων που αναπτύσσονται αλλά και των αντίστοιχων που προγραμματίζονται, προκειμένου να καταστεί ευρύτερα γνωστή η παραπάνω πρωτοβουλία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου