ΤΟΠΙΚΑ

Σύσκεψη για το ασφαλιστικό διοργανώνει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

σύσκεψη-για-το-ασφαλιστικό-διοργανών-239273

Σύσκεψη για το ασφαλιστικό διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, στις 18:30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Μαγνησίας και καλεί όλα τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, τους συλλόγους των συνταξιούχων, καθώς και τους φορείς της πόλης να συμμετέχουν.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μαγνησίας σημειώνει: «Η κοινωνική ασφάλιση αφορά τους πάντες. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία – Πρόνοια, αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό.

Δεν έχουμε δικαίωμα να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια εργασιακή ζούγκλα και μια διαρκή ανασφάλεια. Ηδη πολλές Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, πολλά σωματεία σε όλη την Ελλάδα έχουν ανακοινώσει αποφάσεις για κλιμάκωση του αγώνα με απεργία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οι μεγάλοι απεργιακοί αγώνες των Γάλλων εργαζομένων δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να απαντήσουν απεργιακά, αποφασιστικά, μαχητικά.

Δείχνουν ότι το κεφάλαιο σε όλες τις χώρες έχει τους ίδιους στόχους και για την Ασφάλιση.

Δεν χάνουμε χρόνο. Προετοιμάζουμε μαζικές διαδικασίες στα σωματεία, στους χώρους δουλειάς. Με Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, πολύμορφες δράσεις, κλιμακώνουμε την αγωνιστική – απεργιακή αντεπίθεση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου