ΤΟΠΙΚΑ

Εξαιρετικές οι επιδόσεις της Εισαγγελίας Βόλου

εξαιρετικές-οι-επιδόσεις-της-εισαγγε-238707

Ικανοποιημένος δήλωσε ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης μετά την προχθεσινή του επίσκεψη

Εύσημα απένειμε στους εισαγγελικούς λειτουργούς των Δικαστηρίων Βόλου ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος επισκέφτηκε προχθές την Εισαγγελία Βόλου για να κάνει την καθιερωμένη επιθεώρηση.

Ο κ. Βουρλιώτης με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ χαρακτήρισε εξαιρετική την επίδοση της Εισαγγελίας Βόλου, η οποία όπως είπε είναι μία από τις καλύτερες Υπηρεσίες σε πανθεσσαλικό επίπεδο.
Εισαγγελείς και εργαζόμενοι, είπε χαρακτηριστικά, καταβάλλουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους παρά τις δυσμενείς συνθήκες εργασίες και καταφέρνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο αντεισαγγελέας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο που υπάρχει στη Δικαιοσύνη στο Βόλο, όταν σε άλλα Δικαστήρια όπως ο Αρειος Πάγος, υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή, η οποία μπορεί να φτάνει και τα δέκα χρόνια, καθώς σήμερα συζητούνται υποθέσεις του 2007-2008.

Σε αντίθεση με τον Αρειο Πάγο, στο Εφετείο Λάρισας, είπε ο ίδιος, ο χρόνος απονομής της Δικαιοσύνης είναι κατά πολύ μειωμένος, καθώς όταν δεν υπάρχουν αναβολές, γίνεται στα πέντε χρόνια.

Ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα επισκεφτεί όλες τις Εισαγγελίες των θεσσαλικών πόλεων, διαπίστωσε για άλλη μία φορά τα προβλήματα που υπάρχουν με την κτιριακή υποδομή, την παλαιότητα του Δικαστικού Μεγάρου, τη στενότητα των χώρων, την έλλειψη σύγχρονων αιθουσών για την ανάπτυξη του αρχείου και είπε ότι θα εισηγηθεί την ανέγερση καινούργιου Δικαστικού Μεγάρου.

Για τη μηχανοργάνωση, που ρωτήθηκε είπε ότι αυτή τη στιγμή είναι «παγωμένη», καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες με τη διενέργεια προκηρύξεων για τη σύνδεση του συνόλου των υπηρεσιών των Δικαστηρίων με το υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου