ΤΟΠΙΚΑ

Ζήτησε να εξεταστεί για να αποδράσει

ζήτησε-να-εξεταστεί-για-να-αποδράσει-238493

Νέο επεισόδιο έστησε ο 46χρονος που προφυλακίστηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου για την επίθεση σε βάρος των πεθερικών του στον Βόλο.

Ο φυλακισμένος που κρατείται στις δικαστικές φυλακές Λάρισας, δήλωσε ασθενής, μεταφέρθηκε τρεις φορές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και την τελευταία, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πέταξε τις πατερίτσες που κρατούσε και προσπάθησε να αποδράσει.

Τον καταδίωξαν ωστόσο, οι υπάλληλοι της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών και λίγα μέτρα παρακάτω τον συνέλαβαν στον αύλειο χώρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Με αφορμή την ακινητοποίησή του από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης εξέδωσε ανακοίνωση συγχαίροντας τους συναδέλφους της για την αποτροπή της απόδρασης.

Ο 46χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές στον Βόλο με πολλά επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας, ενώ έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Είναι ο ίδιος σε βάρος του οποίου έχει υποβληθεί καταγγελία για πρόκληση φθορών σε σπίτι συνταξιούχου αστυνομικού στα Φάρσαλα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου