ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

παρέμβαση-για-ασφαλή-πλοήγηση-στο-δια-238179

Παιδικά βιβλία για τα πρώτα βήματα στο διαδίκτυο και την ασφαλή πλοήγηση δώρισε το Σωματείο Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ) σε σχολεία της Λάρισας και της Μαγνησίας.

Τα βιβλία αφορούσαν στο εικονογραφημένο παραμύθι «Ο Σίφης ο ποντικός και το διαδίκτυο» το οποίο ήταν χορηγία στο ΣΟΕΔ από τον διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Βασίλη Παπακώστα.

Οι δωρεές έγιναν στα εξής Νηπιαγωγεία – Δημοτικά: 2θέσιο Νηπιαγωγείο Αεροδρόμιου (111 ΠΜ), 8ο Νηπιαγωγείο Λάρισας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, 5ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγριάς και 2ο Δημοτικό Σχολείο Λεχωνίων.

Το ΣΟΕΔ ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την φιλόξενη υποδοχή τους διευθυντές/διευθύντριες των σχολείων Χρυσούλα Πάπια, Θεοδώρα Κάλλα, Δέσποινα Μουζάλα, Γεώργιο Νάνο, Γιάννη Σαμαρά, Ζωή Γεροστάθη, Απόστολο Κατσιφό.

Επίσης, ευχαριστεί τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Γεώργιο Πολύζο, τον Αντώνη Αντωνίου και τον διοικητή της 111 ΠΜ σμήναρχο Κωνσταντίνο Τζοβάρα για τη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου