ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια του επισμηναγού Κων. Μουσιώνη

θλίψη-για-την-απώλεια-του-επισμηναγού-236879

Απεβίωσε χθες, μετά από πολύμηνη άνιση μάχη με την επάρατη νόσο

Εχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο 74χρονος επισμηναγός. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μουσιώνη, που είχε υπηρετήσει σε διάφορες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και είχε επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κοινά.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή χθες τα ξημερώματα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν με πρόβλημα υγείας.

Μετά από δέκα ημέρες νοσηλείας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Κωνσταντίνος Μουσιώνης ήλκε τη καταγωγή του από τον Αγ. Βησσαρίωνα Πύλης Τρικάλων. Ωστόσο, έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του στον Βόλο, όπου μεγάλωσε την οικογένειά του.

Ηταν παντρεμένος και από τον γάμο του απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει μία εγγονή.

Ο 74χρονος ήταν επισμηναγός. Υπηρέτηση στο Πλιασίδι, αλλά και στην 111 Πτέρυγα Μάχης Ν. Αγχιάλου, στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, σε διάφορες μονάδες, ενώ βρισκόταν στην Κύπρο όταν σημειώθηκε το πραξικόπημα του ’74.

Παράλληλα είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Ιωλκού, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του εν λόγω πρώην Δήμου, γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Σ. Ιωλκός, ενώ ήταν επίτροπος στην ιερά μονή Αγίου Ιγνατίου.

Οικείοι του ανέφεραν ότι ήταν πολύ δραστήριος, ενώ πάσχιζε να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του που ήταν σε ανάγκη.

Συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν σήμερα Τετάρτη στην τελευταία του κατοικία στις 11:30 από τον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου Ανακασιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου