ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μοίρασε δώρα ο Αη Βασίλης στον Βόλο

μοίρασε-δώρα-ο-αη-βασίλης-στον-βόλο-236742

Ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα τους Βολιώτες, που επισκέφτηκαν το κέντρο της πόλης. Ο Αη Βασίλης βγήκε βόλτα στα καταστήματα εστίασης στην Κουμουνδούρου, την Τ. Οικονομάκη, την παραλία και μοίρασε χριστουγεννιάτικα κουτάκια με εδέσματα και δώρα στους επισκέπτες.

Επρόκειτο για μία δράση στήριξης και προώθησης της επιχειρηματικότητας που υλοποίησε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει το καταναλωτικό κοινό και παράλληλα να στηρίξει την τοπική αγορά και τα καταστήματα.

Ο Αη Βασίλης μοίρασε συνολικά 1.500 χριστουγεννιάτικα κουτάκια με εδέσματα. Στα 250 από αυτά υπήρχαν κάρτες με δώρα από επιχειρήσεις της Μαγνησίας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των κλάδων των επαγγελματοβιοτεχνών. Οι τυχεροί πολίτες, που πέτυχαν τις κάρτες με τα δώρα, μπορούν να τις «εξαργυρώσουν» στα τοπικά καταστήματα.

Χριστουγεννιάτικα κουτάκια συνολικά 500 στον αριθμό θα μοιραστούν από τους εκπροσώπους των επαγγελματοβιοτεχνών σε Αλμυρό, Βελεστίνο και Σκιάθο.

Η πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Δώρα Καναβιτσά ανέφερε: «Η πρωτοβουλία μας έχει δυο στόχους. Ο ένας είναι να ικανοποιήσουμε το καταναλωτικό κοινό και παράλληλα να το προτρέψουμε να στηρίζει την εστίαση, που είναι πολύπαθος κλάδος και σε λίγες μέρες θα υποστεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά με τα νέα μέτρα.

Ο δεύτερος στόχος μας είναι να προτρέψουμε τους καταναλωτές να επισκεφθούν τα καταστήματά μας και να μας γνωρίσουν. Στηρίζουμε την αγορά, προτιμούμε τα τοπικά προϊόντα», σημείωσε.

Η ίδια επισήμανε ότι η δράση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. «Υπό το βάρος 21.657 νέων μολύνσεων και καθημερινά δεκάδων θανάτων κάνουμε τεράστια προσπάθεια να είμαστε αισιόδοξοι και να σταθούμε στα πόδια μας», πρόσθεσε.

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Νίκος Πλουμιστός επισήμανε ότι όλοι οι φορείς στήριξαν την εκδήλωση. «Αυτό επιβεβαιώνει την καλή σχέση που έχουμε με τους φορείς και θέλουμε να διατηρήσουμε, προσπαθώντας να επιλύσουμε τα προβλήματα των επαγγελματοβιοτεχνών και της πόλης μας», πρόσθεσε.

«Δυστυχώς τα δεινά που περάσαμε κατά τη διάρκεια της δεκαετούς οικονομικής κρίσης δεν έχουν τελειωμό με την έλευση της πανδημίας και τα προβλήματα που έφερε», επισήμανε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλης Ζαχείλας.

«Σε αυτήν την κατεύθυνση η Διοίκηση του Επιμελητηρίου πήρε την απόφαση να στηρίξει εκ νέου άλλη μία δράση της ΟΕΒΕΜ, προκειμένου να δώσουμε τόνο χαράς στους ταλαιπωρημένους επιχειρηματίες. Να ευχηθούμε όλοι να έχουμε καλές γιορτές και να οπλιστούμε με υπομονή, κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε τουλάχιστον για ένα εξάμηνο τον Γολγοθά που τραβάμε», πρόσθεσε.

Παρέα με τον Αη Βασίλη ήταν εκτός από τους προαναφερόμενους ο γενικός γραμματέας της ΟΕΒΕΜ Θανάσης Μόσχος και τα μέλη της Ομοσπονδίας Ζωή Πίντζιπα και Ευαγγελία Διανελλάκη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Δείτε φωτογραφίες:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου